İçeriğe geç

Amber Davasını Kim Kazandı

Amber Heard kaç para ödeyecek?

Johnny Depp ve Amber Heard uzun süredir devam eden boşanma davalarına nihayet son verdiler. İkilinin avukatları, Heard’ün sigorta şirketinin davayı sonlandırmak için Depp’e 1 milyon dolar ödemesi konusunda anlaştı.

Johnny Depp ne kadar tazminat kazandı?

Jüri büyük ölçüde Depp’in tarafını tuttu ve ona 15 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi. Depp iki yıl önce İngiltere’de benzer bir davayı kaybetti. Depp, Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödenmesi kararına itiraz etti.

Johnny Depp ve Amber Heard kim haklı?

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki dava sonuçlandı ve mahkemenin kararı açıklandı. Jüri, ünlü oyuncu Johnny Depp’i haklı buldu ve Amber Heard’ün yazdığı makalenin ünlü oyuncuya iftira olduğu sonucuna vardı.

Amber Heard davadan sonra ne oldu?

Altı haftalık duruşmanın sonunda, jüri 14 saatlik müzakerelerin ardından kararını verdi. Heard’ün eski kocasının Depp’e iftira attığını ve 15 milyon dolar tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi, Depp’in ise Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödemesi emredildi.

Johnny Depp mahkemesini kim kazandı?

ABD’li aktörler Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki, çarpıcı iddialarla gün yüzüne çıkan iftira davası, Depp’in zaferiyle sonuçlandı. Mahkemedeki itirazları ve tazminat ödemekten kaçınmak için attığı adımların ardından Heard bir uzlaşmaya vardı ve sonunda eski kocasına ödeme yaptı.

Amber Heard ne kadar ceza aldı?

Jüri Johnny Depp’in lehine karar verdi ve Heard’ün söylediği hakaretlerin kötü niyetli olduğu sonucuna vardı. Jüri ayrıca Johnny Depp’in Amber Heard’e hakaret ettiğine karar verdi ve Depp’in oyuncuya 2 milyon dolar tazminat ödemesini emretti.

Amber Heard’ın bebeği kimden?

2017’de Johnny Depp’ten boşandıktan sonra, 2018’in başına kadar bir yıl boyunca teknoloji girişimcisi Elon Musk ile birlikte oldu. Heard’ün taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen Oonagh Paige Heard (Nisan 2021 doğumlu) adında bir çocuğu var.

Johnny Depp davası nasıl bitti?

Mahkeme, 1 Nisan 2022’de Johnny Depp lehine karar verdi ve Amber Heard’ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Johnny Depp neden kovuldu?

Mahkeme, Depp’in eski eşi Amber Heard’ü on iki kez dövdüğüne karar verdi. Deep artık aile içi şiddetin tescilli faili ve “Fantastik Canavarlar” filminin çekimlerini bırakmak zorunda kaldı. Depp halkın gözünde kazandı. 13 Kasım 2020 Mahkeme, Depp’in eski eşi Amber Heard’ü on iki kez dövdüğüne karar verdi. Deep artık aile içi şiddetin tescilli faili ve “Fantastik Canavarlar” filminin çekimlerini bırakmak zorunda kaldı. Depp halkın gözünde kazandı.

Amber Heard neden boşandı?

Amber Heard, evliliklerinden 15 ay sonra, aşırı miktarda alkol ve uyuşturucu kullandığını söylediği Depp tarafından taciz edildiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Kendisine yöneltilen iddiaları reddeden Depp, 2016’da açılan davada Amber Heard’e 7 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

Johnny Depp ve karısı arasında ne oldu?

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davasında karar çıktı. Depp, eski eşinden 15 milyon dolar tazminat aldı. Depp ayrıca Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödeyecek. ABD’de altı hafta süren Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki iftira davası sonuçlandı.

Johnny Depp neye bağımlı?

35 yaşındaki aktrisin avukatları, 2014’te çekildiği bildirilen fotoğrafın “Depp’in baygın olduğunu gösterdiğini” söylerken, aktör bu açıklamayı reddetti. 58 yaşındaki aktör, opioid kullandığını ve 17 saatlik doğum sancısından sonra “uykuya daldığını” söyledi.

Johnny Depp neyle suçlandı?

Depp, 2016 yılında 36 yaşındaki eski eşi Amber Heard’e uyguladığı şiddet nedeniyle yargılanması nedeniyle Hollywood sinemasından fiilen yasaklanmıştı.

Amber Heard şu an nerede?

Değişiklik, aktrisin eski kocası aktör Johny Depp’e 10 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmesinin ardından geldi. Oyuncu ve model Amber Heard, iki yaşındaki kızıyla birlikte Hollywood’dan ayrılıp İspanya’ya taşındı. 4 Ekim 2023 Değişiklik, aktrisin eski kocası aktör Johny Depp’e 10 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmesinin ardından geldi. Oyuncu ve model Amber Heard, iki yaşındaki kızıyla birlikte Hollywood’dan ayrılıp İspanya’ya taşındı.

Amber Heard ve Elon Musk neden ayrıldı?

Elon ayrıca Isaacson’a yaptığı açıklamada Heard ile ilişkisinin “acımasız” olduğunu belirtti. Heard, “eski erkek arkadaşını hala çok sevmesine” rağmen, Musk’ın kendisi için en uygun olmayabilecek kadınlara daha fazla ilgi duyduğunu itiraf etti. Oyuncu, “Elon ateşi sever ve bazen onu yakar” dedi.

Johnny Depp ve Amber Heard davası ne kadar sürdü?

ABD’nin Virginia eyaletinde üç hafta süren davanın sonunda mahkeme, Heard’ün aile içi şiddet iddialarının “iftira niteliğinde ve asılsız” olduğuna karar verdi. Milyonlarca kişi davayı canlı yayınla izlerken, Depp’in bazı videoları sosyal medya platformlarında, özellikle TikTok’ta milyarlarca kez izlendi.

Amber Heard nasıl ünlü oldu?

Amber Laura Heard (22 Nisan 1986’da Austin, Teksas, ABD’de doğdu) Amerikalı bir aktris. İlk çıkışını 2004’te Billy Bob Thornton ile birlikte “Friday Night Lights” adlı dramada yaptı, ardından “North Country” ve “Alpha Dog”da küçük rollerde yer aldı.

Amber Heard nerede yaşıyor?

Amber Heard, geçen yılın eylül ayından bu yana Madrid’deki bu evde yaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir